Ga naar hoofdinhoud

Krijg vandaag nog toegang tot een groot publiek.

Ons doel is om leads voor jou te genereren door jou als specialist onder de aandacht te brengen bij een groot publiek van woningeigenaren die een energielabel nodig hebben.

bestelling

Wij zorgen voor bestellingen

Ontvang doorlopend bestellingen in je eigen werkgebied, tegen je eigen tarieven. Alle bestellingen komen binnen op je dashboard, en uiteraard in je inbox. Via het dashboard plan je de woningopname in en lever je het label op.

energielabel

Jij regelt het energielabel

Jij doet de woningopname, het vaststellen van het energielabel en de communicatie met de klant. Nedlabel doet de rest.

betaling

Wij betalen direct bij oplevering

Klanten betalen het energielabel direct bij het bestellen aan Nedlabel. Je wordt gegarandeerd direct uitbetaald na het uploaden van een energielabel. Zo hoef je nooit meer achter debiteuren aan.

Dit is niet alles, want we hebben grootse plannen

We willen je namelijk voorzien van alle digitale middelen die je nodig hebt om je werk snel en effectief uit te voeren. Bijvoorbeeld een geïntegreerde opname app, een koppeling met VABI en uiteindelijk misschien zelfs een manier om dossiers aan te leggen.

Veel waarde voor een vaste lage prijs

Bij Nedlabel heb je geen vaste kosten en abonnementen waar je aan vast zit. We houden het gewoon simpel. Alleen een vergoeding van 21,- per bestelling, die we gebruiken voor de ontwikkeling van het platform en het genereren van leads.

Cookies

Om je zo snel mogelijk op weg te helpen plaatsen we graag cookies voor marketing doeleinden. Mag dat?